پـــــیـام نــورزاد

رسانـه‌آموزشــے،کاربردیـ و توسعـ‌ـه کسب و کار

پـــــیـام نــورزاد

رسانـه‌آموزشــے،کاربردیـ و توسعـ‌ـه کسب و کار

سلام خوش آمدید

چگونه مکالمه بهتر با افراد تازه داشته باشیم؟

دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۰۸:۰۵ ب.ظ

چگونه با افرادی که تازه ملاقات کردیم،مکالمه بهتری داشته باشیم؟

آیا آخرین باری را که با فردی تازه ملاقات داشتید به خاطر دارید؟

شده که احساس کنید از او خوشتان آمده، ولی در مقابل او ازشما چندان خوشش نیامده است؟

محققان خبر خوشی برایتان دارند! این تنها مشکل شما نیست!!!

آیا آخرین باری را که با فردی تازه ملاقات داشتید به خاطر دارید؟ شده که احساس کنید از او خوشتان آمده، ولی در مقابل او از شما چندان خوشش نیامده است؟ محققان خبر خوشی برایتان دارند: این تنها مشکل شما نیست!

به گزارش ان بی سی، گروهی از روانشناسان اجتماعی در دانشگاه اسکس بریتانیا طی یک تحقیق به این نتیجه دست یافته اند که تقریبا عموم مردم بعد از آشنایی با یک نفر تازه چنین احساسی را دارند.

این محققان در یک آزمایش اجتماعی گروهی ناشناس را با یکدیگر آشنا کردند و نظر آنان را تک به تک قبل و بعد از جلسه آشنایی جویا شدند. نتایج این تحقیق در ژورنال «علم روانشناسی» منتشر شده است نشان میداد که تقریبا همه آنان از همصحبتی راضی بوده اند، اما تصور می‌کردند که طرف مقابلشان آنان را به اندازه خودشان جذاب نیافته است.

اما برای اینکه با افراد تازه ملاقات و مکالمه بهتری داشته باشیم چه کار می‌توانیم بکنیم؟ روانشناسان پیشنهاداتی دارند.

شجاع باشید، با نگرانی کمتر


حتی اگر احساس راحتی نمیکنید، شجاع باشید و فقط انجامش دهید. فرد مقابلتان احتمالا بیش از آنچه انتظارش را دارید شما را دوست خواهد داشت.

از حرف زدن با کسی که با شما متفاوت است نترسید.

جولیان سرودر، استاد دانشگاه برکلی آمریکا که تخصصش در زمینه روابط اجتماعی است، می‌گوید تجربه حرف زدن با کسی که متفاوت از شماست میتواند جذاب‌ترین و روشنگرترین تجربه باشد.

کنجکاو باشید


سوال بپرسید و نگران نباشید. یک تحقیق منتشره در ژورنال شخصیت و روانشناسی اجتماعی نشان داده است کسانی که سوالات بیشتری می‌پرسند، از سوی طرف مقابلشان دوست داشتنی‌تر به نظر می‌آیند.

از طرح سوال‌های غیرمعمول نترسید


از سوالات عمومی مثل «چکار می‌کنی؟ کجا زندگی می‌کنی؟» بگذرید و سوالاتی بپرسید که طرف مقابلتان را به فکر کردن ترغیب کند و باعث شود در بحث مشارکت کند. مثل «این نقاشی واقعا من را گیج کرده. یا نمیدانم چرا قطار امروز انقدر شلوغ است؟»

جمله‌های آغازین برای شروع گفتگو‌ها می‌توانند هر کدام دعوتی غیرمستقیم باشند از طرف مقابل برای صحبت و اظهار خود واقعی‌مان.

از طرف مقابلتان تعریف کنید


روانشناسان می‌گویند تعریف و تمجید از طرف مقابل باعث می‌شود آنان احساس خوبی داشته باشند و اضطراب حاصل از صحبت با یک فرد ناشناس را کم کند. در واقع به جای تمرکز روی خودمان که نکند این را اشتباه گفتم یا نکند این را اشتباه بگویم، می‌توانیم با این روش تمرکز را روی طرف مقابل ببریم.

از یک سوژه مشترک صحبت کنید


پیدا کردن سوژه مشترک کار سختی نیست. دستکم‌اش این است که در آن زمان در یک جا ایستاده‌اید و یک محیط را تجربه می‌کنید. شاید محل تولدتان یکی باشد، شاید دوست مشترکی داشته باشید، شاید سرگرمی یکسانی داشته باشید.

روانشناسان می‌گویند ما اغلب تفاوت‌هایمان با دیگران را بیش از آن چیزی که واقعا هست ارزیابی می‌کنیم. در حالیکه در واقعیت ما خیلی نقاط مشترک با یکدیگر داریم بدون اینکه هنوز آن‌ها را بدانیم.

با آدم‌هایی که نمی‌شناسید بیشتر صحبت کنید


هرچه بیشتر با آدم‌های تازه سر صحبت را باز کنید، بیشتر این احساس معذب بودن از بین می‌رود. سوال‌های بهتری می‌توانید بپرسید و با جواب‌های بهتری می‌توانید پاسخ دهید.

ما معمولا می‌ترسیم از اینکه تحویل‌مان نگیرند یادست رد به سینه‌مان بزنند. اما تحقیقات نشان داده است که برعکس، اگر سر صحبت توسط فرد مقابل باز شود افراد تمایل بیشتری به صحبت نشان می‌دهند، چون دیگر از این نمی‌ترسند که چطور بحث را شروع کنند.

منبع: یورونیوز

 

نظرات (۷)

  • «نــٰاطـِقْ وُ خـٰامــوشْ»
  • سلام

    ببخشید اگه فوضولی نیست یه سوال داشتم:

    وبتون چرا پر از تبلیغ شده؟! 

    :/

    پاسخ:
    سلام و ادب،ممنونم از توجهتون،خب موضوع بلاگ "آموزش های کاربردی و کسب درآمد از اینترنت و ..." هست،خب طبیعیه که تبلیغ (که خودش نشون دهنده یه نوع کسب درآمد از اینترنت هست)
    این قطعاً تاثیر بالاتری و آشنایی بیشتر کاربران با این صفحه شده و اعتمادشون به این رسانه بالاتر میشه و بهتر دنبال می‌کنند موضوعات رو که خودشون بتونن بهتر یاد بگیرند
  • مجتبی ایرندگانی
  • میشه سوال منو سریعتر جواب بدید بعد از اینکه کد اسکریپت رو دریافت کردیم اون رو تو کدومhead وبلاگ قرار بدیم 

    و بعد از اون کد تبلیغ رو تو کجای قالب وبلاگ بنویسیم

    پاسخ:
    سلام بعد از خط اول قالبتون "HTML" و قبل از تگ head که مشکی نوشته شده قبل اون کد اسکریپت رو بزارید ینی دقیقاً قبل از تگ head اسکریپت رو اعمال کنید
  • abdolnabi solimani
  • سلام بسیار عالی از زحمات شما صمیمانه تشکر میکنم موفق باشید.

    پاسخ:
    تشکرمیکنم از توجهتون
  • مجتبی ایرندگانی
  • نفهمیدم میشه نطظورتون رو واضح تر بگین

  • محمد منتصری
  • ممنون از مطلب خوبتون. زبان بدن هم یکی از کاربردی ترین مسائل ارتباطه. فکر میکنم اگه بذارین خوب باشه و مفید واقع بشه.

    پاسخ:
    سلام‌عزیزم،چشم‌‌،حتماً
  • مجتبی ایرندگانی
  • سلام خوب بعد از زدن کد اسکریپت

    الان کد جایگاه رو دارم کد جایگاه رو من میخوام بالای نظرات یا پایینشون باشه برای این کار میشه شما منو راهنمایی کنید

    پاسخ:
    سلام‌عزیز،شماقالب‌بلاگتون‌رو‌عوض‌کنید
  • ملیکا موحد
  • درود  احترام.  محتوای آموزشی  شما  از  جایگاه قابل احترام تری نسبت به  پست های  برخی  از دوستان قرار داره که  فقط روز تولدشون رو به خودشون تبریک گفتن و زیرش  شصت هزار هزار کامنت تبریک هم در تمام طول سال دریافت میکنن.  مثلا هشت ماه از تولدش گذشته، باز کامنت تبریکات رو پاسخ میده  ،  از همه بدتر هم که اون پُست رو مارکدار و نشانه گذاری کرده که  همیشه بالای پیج باشه، و تصویر چراغ های سو سو زن و چشمک زنی که توی تصویرشون هست و مثلا نوشته ؛  Happi  birthday  KHADIJE

     و خوده خدیجه خانم به خودش تبریک گفته.  

    نتیجه گیری میکنیم  اون دوستانی که حتی پست کسب در آمد شما را نخوندن و کامنت میزارن ؛  چرا همه جا به هم ریخته و شلوغه،هر طرف تبلیغ افتاده روی زمینه پیج شما، وااای آدم گیجش میره....

    پاسخ ؛   بروید و  کشک خودتان را  بسابید 

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
    پـــــیـام نــورزاد

    ☆ رســانـه تـخــصصیــے پـــیـامـ نــورزاد ☆ تولــــــید محتوا ساخت تیزر برنامه نویسی اندروید

    نویسندگان
    ORCID iD icon https://orcid.org/0009-0001-9232-2845